KEJAYAAN UPSR 2016

KEJAYAAN UPSR 2016
6A - 3 orang, 5A - 4 orang

Tuesday, February 28, 2017

MAJLIS PENYAMPAIAN WATIKAH PELANTIKAN PEMIMPIN MUDA TAHUN 2017

Satu Majlis Watikah Pelantikan Pemimpin Muda iaitu pelantikan Pengawas Sekolah, Pengawas PSS, Pembimbing Rakan Sebaya (PRS), Briged Siber (Pengawas Makmal Komputer), Pengawas Kantin dan Ketu Darjah serta Penolong Ketua Darjah; telah diadakan pada 12 Februari 2017 (Ahad) pada waktu perhimpunan mingguan sekolah di Dewan Tun Teja. Majlis disempurnakan oleh Ins. Nor Syazana binti Zainal dari PDRM Bachok.

MAJLIS PELANCARAN PROGRAM JOM KE SKOLAH & PELANCARAN PETI ADUAN DISIPLIN MURID

Pada 5 Februari, 2017 (Ahad) telah diadakan Majlis Pelancaran Program Jom Ke Sekolah  & Pelancaran Peti Aduan Disiplin Murid di Dewan Tun Teja SK . Tangok. Ucapan & pelancaran Program Jom Ke Sekolah telah disempurnakan oleh En. Saiful Marsidi bin Sidek, Penyelia Pendidikan Unit Anti Dadah PPD Bachok selaku Penghulu untuk SK. Tangok.  Manakala, ucapan dan pelancaran Peti Aduan Disiplin Murid telah disempurnakan oleh Insp. Nor Syazana binti Zainal, PDRM Bachok. Majlis diadakan pada waktu perhimpunan mingguan.
KEJOHANAN BOLA TAMPAR PERINGKAT ZONPEN 2 2017

Pada 25 Januari 2017 (Rabu), telah diadakan satu perlawanan Bola Tampar Peringkat Zonpen 2 di SK Tangok. Perlawanan bermula lebih kurang pukul 2.00 petang dan telah tamat 6.30 petang.